En norsk en

Å jamre og klage i det offentlige er ille nok, så er det vel greiest å gjøre det på norsk på en tysk side for å begrense mulig folkemengde som forstår.

Jula er så og si ødelagt, har fått meg mest sannsynlig influenza. Noe som jeg ikke kan huske å ha hatt før. Kanskje som barn. Den kom helt overfallsaktig og uventet. Begynte litt å fryse på kvelden lille julaften, våknet etter en dårlig natt med 38,5 feber på julaften. Har siden da feber i varierende omfang, men aldri under 38,2, hoster så voldsomt at det tar pusten av meg, halsen brenner, det trykker på blæra og jeg får vondt i hodet. Nesa er fritt, ser altså veldig fint ut så lenge jeg ikke åpne munnen.

For å gjøre det hele ekstra kjedelig, så har foreldrene mine akkurat flyttet fra andre etasje til ferdig oppusset første etasje i huset vårt. Eller, dem holder på…se, det som er er gjesterommet med tomme skap i siste huskroken. Ellers bare rester og det som forhåpentligvis blir deklarert som søppel, en vet aldri. 1 stol og et lite bord på kjøkkenet, noen glass, ingen kniv eller annet noen ellers kunne ha behov for. Ingen Tv. Fra før av ingen nett i huset, som er helt greit så lenge du er opptatt med andre ting.
Nede er det mye lukt av fersk oppusset leilighet – og jeg med oversensitiv luktesans. Og varmt er det der nede, ikke lett å holde ut for en som liker seg best med 19 grader i huset. Har hele tiden behov for å rive opp vinduene.
Pluss at faren min er forkjølet fra før av og mamma begynte i dag. Håper bare jeg ikke har smittet henne.

Kjøleskapet er tomt, hvis jeg våkner om natta fordi jeg er skrubbsulten, må jeg ta turen ned 18 trinn, gjennom 2 dører, krysse ganga og inn på kjøkkenet der. Alt jeg henter opp blir fint bært ned igjen på morgen av ryddig mamma.

Når kroppen svikter surrer hodet mitt på høygir av virrete tanker, for tiden i en norsk og engelsk blanding, vet ikke hvorfor. Litt hjemmelengsel er det vel også. Selv om jeg liker foreldrene mine, det er mye bedre å være syk hjemme. Har kattene rundt seg og NETT.
Godt at mannen er hos mora si og ikke kjeder seg sammen med meg, regnet, vind og 11 plussgrader.

Hva har jeg ellers på hjertet? Kjære app-utvikler. Intuitiv bruk skal også inkludere oss som bruker venstre hånda. Hater hvis det åpner seg menyer så snart en kommer med venstre hånd på nettbrett. Også er utløser til kamera på feil skjermside. På tida at noen finner på en speilvendt-kode som gjør at jeg kan velge før oppstart. Velger fra nå av bort hvis appen er omstendelige å bruke for meg.

Hvis feberen ikke er borte før 27., altså i overmorra, må jeg vel ta turen til legen og også høre om hvordan det er med smittefare. Liker dårlig å være muligens den som smitter halvparten av båten på veien tilbake. Men det finner jeg ut av. Håper ikke at jeg blir nødt til å bruke reiseforsikringen for å komme meg hjem igjen.

Under sykdom – stortsett vanlig forkjølelse – liker jeg ikke å ha knirkeskinna i munnen. Resultatet er selvfølgelig at jeg har vondt i kjeven i tillegg fordi jeg presser tennene godt sammen om natta.
Prøver å drikke så mye jeg klarer for å ikke svette meg tørr. Bakdelen: alle 10 minutter må jeg på do. Grrr…
Har lite appetit men klarer likevel å la litt sjokolade smelte på tunga. Også mine yndlingschips fra funnyfrisch er tynn nok for å kunne spises uten å tygge noe særlig.

Kommentare sind geschlossen.