Noen som maser

Hvordan blir jeg egentlig kvitt den masende dama som kakler innen kommentarene? 🙂 Tror nesten jeg mĂ„ bare slette det hun skriver, ellers blir det vel aldri slutt. Eller bare ikke reagere pĂ„ dette?
Saken er, for en stund siden skrev jeg i et tysk forum at jeg var mer gla i Ă„ vĂŠre der enn en annen plass. Det var vel en del som likte ikke det og siden da har jeg noen som leser her inne for Ă„ si stygge ting om alt jeg driver med.
Ikke at det gjĂžr alt for mye, jeg vet jo at det sannsynlig bare er misunnelse. 🙂 Likevel gĂ„r det litt pĂ„ nervene mine.
————————————————————————————————————————————————-

Geschrieben von Micha Mi, November 18, 2009 16:48

Britta, du skal spĂžrre Petra fra Tonsberg i Forum, hun hadde pĂ„ hennes homeside en grafikk, hvor du kan se, hvor folk kommer fra. 🙂 Hils Micha

Geschrieben von Micha Mi, November 18, 2009 16:53

http://www.geovisite.com/de/directory/gesellschaft_personen.php . Jeg mener dette her 🙂

Geschrieben von the-sun Mi, November 18, 2009 17:44

Takk skal du ha, tror ikke at jeg fĂ„r flettet inn noe her siden der er one.com sitt opplegg jeg bruker. Men hĂžres greit ut (og siden jeg fremdeles er i gang med Ă„ bygge opp den opprinnelige sida…det kommer med da).

Kommentare sind geschlossen.